Αποτελέσματα Αγώνων


Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΨΗΛΑ

Ο υπεύθυνος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ κάποιος Δημητρίου αυτός που έβγαλε καθαρό τον Πανιώνιο ντε , πήγε στην ΠΑΕ και ενημερώθηκε και ενημέρωσε για το financial fair play.
δεν θα μου έκανε και τόσο εντύπωση, αν δεν κυκλοφορούσε ένα εξαιρετικό κείμενο από τον Ενωσίτικο blog  ΑΕΚ watch, που δίνει ξάστερα κάποια θέματα για τους πραγματικούς Ενωσίτες.
με την ευγενική τους καλωσύνη το αναδημοσιεύουμε:
------------------------------------------------------------
ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA
(ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. 29)

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε αναφερθεί στο ρεπορτάζ της UEFA για τον Γαύρο και την ομάδα μας. Σήμερα θ’ αναφερθούμε στις εξελίξεις που αφορούν την ομάδα μας. Όσα ακολουθούν είναι από πάρα πολύ έγκυρες πηγές και ήδη κυκλοφορούν εδώ και μέρες μεταξύ των δημοσιογράφων, οι οποίοι προφανώς λόγω της σπουδαιότητας τους δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

Δεδομένου όμως ότι εμείς δεν είμαστε δημοσιογράφοι και δεν κυνηγάμε την αναγνωσιμότητα προχωράμε σήμερα στην δημοσιοποίηση της σχετικής είδησης βγάζοντας τους επαγγελματίες από το αδιέξοδο. Ακολουθεί το δεύτερο μέρος του κειμένου που ανέβηκε τις προηγούμενες μέρες (βλέπε εδώ):

Σχετικά με την Α.Ε.Κ. η UEFA έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ΝΕΑ Π.Α.Ε. είναι διάδοχος της πρώην και ήδη εκκαθαρισθείσας.

Αυτό σημαίνει ότι η νυν Π.Α.Ε. οφείλει να εξοφλήσει τα χρέη της προηγούμενης σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, ομάδες και μάνατζερ αν θέλει να μετάσχει στο EUROPA. Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο (αν και είναι μάλλον αμφίβολο) αν η UEFA στα χρέη που πρέπει οπωσδήποτε να πληρωθούν (είτε άμεσα, είτε με διακανονισμό) περιλαμβάνει και αυτά σε εργαζόμενους, προμηθευτές, τους υπόλοιπους πιστωτές & το Δημόσιο.

Σύμφωνα με τον τελευταίο διαθέσιμο Ισολογισμό στις 30 Ιούνη 2012 η Α.Ε.Κ. όφειλε:

σε ποδοσφαιριστές (από μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων) &
σε πιστωτές (στους οποίους περιλαμβάνονται και οι μάνατζερ) .
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε (και όχι μόνον εμείς) έχουν εκδοθεί αμετάκλητες (και άρα εκτελεστές) αποφάσεις που αφορούν τα χρέη σε ξένους ποδοσφαιριστές και σ' έναν τουλάχιστον προπονητή (Χιμένεθ). Δεδομένου ότι οι αποφάσεις είναι άμεσα εκτελεστές δεν πρέπει να ξαφνιαστούμε αν αρχίσουν να φτάνουν από την UEFA «μπιλιετάκια» ππου θ' απειλούν με αφαίρεση βαθμών αν δεν πληρωθούν τα χρωστούμενα.

Τα «γιουσουφάκια» είτε λόγω άγνοιας (επειδή έτσι τους τα είπαν και αυτά δεν τα διασταύρωσαν) είτε επειδή υπάρχουν για να είναι τα φερέφωνα της εκάστοτε ιδιοκτησίας της Π.Α.Ε. έκαναν σημαία τους την συμμετοχή της Α.Ε.Κ. στην Ευρώπη. Ο συλλογισμός είναι απλοϊκός και δουλεύει τέλεια για όποιον βαριέται να βάλει το μυαλό του να δουλέψει:

«Εφ’ όσον η Α.Ε.Κ. παίζει στην Ευρώπη σημαίνει ότι δεν χρωστά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα της έδιναν άδεια συμμετοχής.»

Στην περίπτωση μας αυτό δεν ισχύει. Το γεγονός ότι η Α.Ε.Κ. παίζει στην Ευρώπη οφείλεται αποκλειστικά στην δράση ενός και μόνο ατόμου, το οποίο έχει τις σωστές διασυνδέσεις. Δεν σημαίνει όμως ότι η Α.Ε.Κ. έχει καθαρίσει οριστικά με τα χρέη της προηγούμενης Π.Α.Ε.

Θα μπορούσε κάποιος καλόπιστα να ρωτήσει: «Αν υπάρχει ένα τέτοιο θέμα πως και δεν έχει ακουστεί/γραφτεί τίποτα σχετικά;».

Η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι διπλή:

Αφ’ ενός όπως σημειώνουμε και στην εισαγωγή όσα σας αποκαλύπτουμε σήμερα είναι εν γνώσει κάποιων δημοσιογράφων, οι οποίοι προς το παρόν και για δικούς τους λόγους δεν γράφουν και δεν λένε τίποτα.
Αφ’ ετέρου οποιαδήποτε επίσημη πληροφόρηση από την UEFA και αν υπάρχει φτάνει μέχρι την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της Ε.Π.Ο. (Δημητρίου) και καλύπτεται από την «ρήτρα εμπιστευτικότητας».
Δεν θα μας ξένιζε καθόλου αν στο κοντινό μέλλον αποκαλυπτόταν η υπόθεση αυτή σ’ όλο της το μεγαλείο και τελικά μαθαίναμε ότι η UEFA θα παρακρατά τα χρωστούμενα από τα λεφτά που δικαιούται η Α.Ε.Κ. από το EUROPA.

Επιβεβαιομενες τις επόμενες μέρες οι παραπάνω πληροφορίες και ξεκαθαρίζοντας (κάποια στιγμή) από την UEFA αν στα χρέη περιλαμβάνονται τα χρέη και πρός τούς Έλληνες ποδοσφαιριστές αλλά και αυτά σε εργαζόμενους, προμηθευτές, τους υπόλοιπους πιστωτές & το Δημόσιο (που δεν το πιστεύουμε) θα υπάρξει ανάγκη κάποιοι ν’ απολογηθούν για την επιλογή τους να φουντάρουν σκόπιμα την ομάδα στην Γ’ Εθνική διασύροντας την προκριμένου δήθεν έτσι να «καθαρίσει» από τα χρέη. Μεγάλο μέρος του «κόσμου της Α.Ε.Κ.» ανέχθηκε αυτόν τον σχεδιασμό μόνο και μόνο επειδή πίστεψε (ή μήπως ήθελε να πιστέψει) όσα του έταζαν σχετικά με το νέο γήπεδο και την δημιουργία μιας νέας, υγιούς και ιδιαίτερα ανταγωνιστικής Π.Α.Ε. Προκειμένου να υπηρετηθεί αυτή η επιλογή ανατέθηκε στα πάσχοντα από οσφυοκαμψία (δουλικότητα) «γιουσουφάκια» να λοιδορήσουν, να διασύρουν και να διαπομπέψουν (ακόμα και ν’ απειλήσουν) όσους προειδοποιούσαν για την επικείμενη εξέλιξη.

Για κλείσιμο θέλουμε ν’ απευθύνουμε σε όλους όσους από την Άνοιξη του 2013 ως σήμερα ανεξαρτήτως θέσης είχαν αναλάβει να πείσουν τους ΑΕΚτζήδες για τα μελλοντικά οφέλη του οικειοθελούς υποβιβασμού μας στην Γ’ Εθνική τα παρακάτω:

Όλοι αυτοί οφείλουν για αρχή να ζητήσουν «συγγνώμη» απ’ όλους όσους σκόπιμα διέσυραν (ακόμη και αν εκτελούσαν εντολές υπάρχει και η «προσωπική ευθύνη») αποδεχόμενοι το λάθος τους.
Τους προειδοποιούμε να μην υποκύψουν στον πειρασμό να χρησιμοποιήσουν την εξέλιξη αυτή σαν άλλοθι είτε για να επιτεθούν σε κάποιους (ξεκαθάρισμα λογαριασμών), είτε για «να την κάνουν μ’ ελαφρά πηδηματάκια».


Υ.Γ. Αναλόγως της οπτικής υπάρχουν δύο ενδεχόμενα:

Είτε ο Γαύρος κάνει ότι γουστάρει στην UEFAκαι μας εκδικείται έτσι για το αήττητο που έσπασε και το χαμένο Κύπελλο.
Είτε οι μανατζαραίοι και οι πελάτες τους δεν χάνουν ποτέ και από κανέναν λεφτά.
Το τι θα επιλέξουν τα «γιουσουφάκια» είναι (για εμάς τουλάχιστον) μάλλον προφανές. Εσύ αναγνώστη μου τι λές;



9 Ιούλη 2016
παρατηρητήριο.

------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του  για τη συνάντηση Δημητρίου - Αρκάδη και  για την όποια ενημέρωση.