Αποτελέσματα Αγώνων


Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Και μια και μιλάμε για προγραμματισμό της ΠΑΕ , ας πάμε και στο θέμα των ακαδημιών. Η ομάδα Κ 11 ΠΑΟΚ μεταβαίνει σε τουρνούά στη Γαλλία, η  Κ 15 του ΠΑΟ το ίδιο , ομάδες Κ του Ολυμπιακού ήταν ή είναι προσκεκλημένες σε υρωπαικά τουρνουά. Στην ΑΕΚ τι γίνεται . Στο Τατόι τον Ιούλιο του 13 ο Μελισσανίδης είχε αφιερώσει ιδιαίτερο λόγο για τις ακαδημίες, έχοντας τον Ζήκο δίπλα του.
Τούτη την εποχή η ΑΕΚ και με την παρουσία του Σαββέβσκι έχει τόσους παλαιμάχους που ασχολούνται με τις ακαδημίες, αλλά  να βγεί κάποιος παίκτης τίποτα. Δαπανιούνται χρήματα για να νοικιάσουν διαμερίσματα, για να πηγαίνουν σχολεία , για να έχουν ιατρική περίθαλψη. Η Κ 20  που είναι η προπομπός  της επαγγελματικής ομάδας με προπονητή τον κυπελλικό Μανωλά δεν μπορεί να καταλάβει ούτε την 5η θέση στην αντίστοιχη βαθμολογία. Το ίδιο και οι άλλες Κ. Ας μη μιλήσουμε για τροφοδότηση εθνικών ομάδων.
Το συμπέρασμα είναι ότι κάτι λάθος γίνεται στις Ακαδημίες των Κ. Ούτε καν μια πρόσκληση για να πάνε σε ένα διεθνές τουρνουά, τώρα που το καλοκαίρι δεν υπάρχουν σχολεία.