Αποτελέσματα Αγώνων


Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΩΝΙΚΟΣ

Μάλιστα ο Γκας Πουγέτ νέος προπονητής της ΑΕΚ για έξι μήνες!  Μέχρι χθες θα ήταν ο προπονητής που θα έφτιαχνε τη νέα ΑΕΚ, προπονητής διάρκειας τριών ή διόμιση χρόνων. Τελικά είπε ναι στο σύστημα Ιωνικός , σύστημα που αρέσει στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Και αποτελείται από τόνωση  της προσωπικότητας" είσαι προπονηταράς" .  " θα μιλάει  για σένα όλη η Ελλάδα και όλος ο κόσμος", "  προχώρα και δώστε όλα μάγκα μου κτλπ" Η τόνωση αυτή αποτελείται από μείωση του κασέ  του κόουτς, αλλά θα περιλαμβάνει bonus στόχων , όπως για έξοδο στην Ευρώπη , κατάκτηση  κυπέλλου, χρύσωμα για κατάκτηση πρωταθλήματος κλπ , κλπ.
Το σύστημα αυτό το έχει ξανακάνει όχι επι εποχής Μπάγεβιτς εκεί όλα ήταν εντάξει, στη δεύτερη παρουσία του ως μάνατζερ του ποδοσφαιρικού τμήματος με προπονητή τον Μπλαχίν ακριβώς στα τέλη Οκτωβρίου του 1998. Τότε στόχος ήταν η έξοδος στα προκριματικά του τσάμπιον λίγκ (όπως και έγινε παίξαμε με  την ΑΙΚ), ο Μπλαχίν αν όλοι ήταν ευχαριστημένοι θα συνέχιζε στην ΑΕΚ. Ομως τον Ιούνιο του 1999 αποφάσισε  να φέρει  τον Τουμπάκοβιτς. Ο Σέρβος δεν μπόρεσε να περάσει τους Σουηδούς, δεν  μπόρεσε να πάρει καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα , έφυγε και ακολούθησε ο Τίγρης, αφήνοντας όλο το κουμάντο να το κάνει ο Πέτρος Στάθης. 
Κάτι τέτοιο μου θυμίζει και ο Πογέτ , μου θυμίζει την μοίρα του πετυχημένου Ντουμιτρέσκου  που για έξι μήνες είχε πάρει άριστα, αλλά στο τέλος πήρε τον πούλο.
Αλλιώς τα περιμέναμε για τον Πογέτ, αλλιώς μας ήρθαν.