Αποτελέσματα Αγώνων


Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ

Μια ήττα για τον Δημήτρη Μελισσανιδη στο θεμα της Δραπετσωνας. Δημοσιεύτηκε σήμερα η πρόθεση του ΥΠΕΚΑ να καταθέσει τροπολογία με αλλαγή στο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής (Ν. 4277) που θα δημιουργεί πάρκο 640 στρεμμάτων με χρήσεις πολιτισμού, εκπαίδευσης, υγείας, αθλητισμού, πράσινου... και αναψυχής στην περιοχή Λιπασμάτων στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας (περιλαμβάνει και την έκταση του Δημήτρη Μελισσανίδη στην οποία έχει τις δεξαμενές του, με σειρά φωτογραφικών ρυθμίσεων της προηγούμενης κυβέρνησης). Ως γνωστόν η προηγούμενη κυβέρνηση είχε δώσει στην εταιρεία του Μελισσανίδη Oil one χώρο για αποθήκες και διυλιστήρια  για τα χημικά απόβλητα του λιμανιού.
Και αν αυτά είναι επιχειρηματικά εύχομαι να μην υπάρξει τροπολογία με αλλαγη  στο Ν 4277 στο Ρυθμιστικό Σχέδιο της Αθήνας για το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. προς το παρόν σε σχέση με την Δραπετσώνα δεν έχει φανεί κάποια πρόθεση , αλλά κανείς δεν ξέρει τις επόμενες ημ'ερες.
Βεβαια κάτι τέτοιο είναι σίγουρο και με το δίκιο  ότι θα ξεσηκώσει τον κόσμο , οταν μάλιστα το θέμα δείχνει να έχει δικαιωθεί από το ΣτΕ. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει τέτοιο λάθος.
Πάντως για να επανέλθουμε  στη Δραπετσώνα πολλοί λένε ότι ο Μαρινάκης θεωρεί μεγάλη νίκη εις βάρος του Τίγρη.