Αποτελέσματα Αγώνων


Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Η ΖΩΗ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Οτι και αν λένε μερικοί , όσο και αν παίζουν το ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου η πραγματικότητα είναι μια. Για να δημιουργηθεί μια νέα εταιρεία τόσο στο ποδόσφαιρο , όσο και στο μπάσκετ  χρειάζεται   να μπει στο λογότυπο ΑΕΚ μια ακόμη λεκτική  ή αριθμητική ανάπτυξη. Παραδείγματος χάρη πριν από δύο χρόνια , όταν οι άλλοι βρίζανε και δεν θέλανε καν να ακούσουν  για Γ εθνική (ανατρέξτε στην αρχειοθήκη) , το σχέδιο του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να πέσει η ΑΕΚ στη Γ εθνική να πτωχεύσει ως ΠΑΕ και να ανέλθει σε επαγγελματική κατηγορία με  την ονομασία ΑΕΚ 1924 ή κάτι άλλο, με  αμυδρά τροποποιημένο το έμβλημα της ομάδας και με τα χρώματα να είναι μεν ίδια, αλλά να έχουν ένα πιο βαθύ ή ελαφρύ κίτρινο χρώμα, πιθανόν λίγο πιο πορτοκαλί, ίσως και με  κάποιο πρόσθετο σειρήτι κάτι που δεν μπορεί να το δει το μάτι του ανθρώπου  και όλα αυτά για να μη θυμίζει η νέα ΑΑΕ, την παλαιά ΠΑΕ και να μην κινδυνεύει δικαστικά.
Τότε λοιπόν φώναζαν , έλεγαν ότι δεν γίνεται αυτό , βρίζανε από τα ραδιόφωνα κάποιοι οπαδοί ότι η ΑΕΚ δεν αλλάζει , ο Κεφτετζό έγραφε ότι είναι παραπληροφόρηση.
Η πραγματικότητα είναι μια για να υπάρξει νέα ΑΑΕ (το τονίζουμε) γύρω από το όνομα της ΑΕΚ μπαίνουν ονομασίες. Και στο ποδόσφαιρο έχει μπει νέα ονομασία (για κάποιους λόγους αυτό το ΦΕΚ δεν βγήκε στη δημοσιότητα), στο μπάσκετ για να το πιστέψει ο κόσμος (βγήκε ) θα υπάρχει τροποποιημένο ανεπαίσθητα το σήμα ίσως και το χρώμα. Δείτε παλιά ο Ηρακλής λεγόταν Ηρακλής Θεσσαλονίκης ΠΑΕ, τώρα λέγεται Ηρακλής 1908 ΑΑΕ,  η Καλαμαριά λεγόταν  Απόλλων Θεσσαλονίκης- Καλαμαριάς, ΄ τωρα λέγεται Απόλλων 1926 ΑΑΕ.
Πιθανόν η νέα Ποδοσφαιρική εταιρεία της ομάδας μας που δεν μάθαμε τον ιδρυτικό νόμο, πιθανόν επαναλαμβάνουμε γιατί δεν ξέρουμε, να λέγεται Αθλητική Ενωση Κωνσταντινουπόλεως- ΑΕΚ νέα ΠΑΕ 2014. Να θυμηθούμε ότι με το νέο αθλητικό νόμο όποια αθλητική εταιρεία συστήνεται  στο πίσω μέρος του πλήρες ονόματος   την συνοδεύουν τρία κεφαλαία γράμματα Α (αθλητική), Α(ανώνυμη), Ε(ταιρεία). Αλλωστε  όλες τις εταιρείες είτε είναι ανώνυμες(ΑΕ), είτε ομόρυθμές(ΟΕ) , είτε περιορισμένης ευθύνης(ΕΠΕ) συνοδεύουν τα λογότυπα στο τέλος. Μόνο οι ανίδεοι συντάκτες μια άλλης εποχής συνόδευαν από την αρχή το λογότυπο της ομάδας, ως ΠΑΕ ΑΕΚ , ΠΑΕΟλυμπιακός, ΚΑΕ Παναθηναικός, ενώ θα έπρεπε να γίνει το αντίθετο.
Α στο σήμα  μπορεί να μπει και το fc ή to bc. Είναι και αυτό μια παραχώρηση που κάνει η ερασιτεχνική ως ενοίκιο παίρνει το 10% των μετοχών των νέων εταιρείων.
Θέλω να πούμε ότι έτσι πρεπει να γίνουν τα πράγματα για να υπάρχει η συνέχεια της ΑΕΚ , αλλά να μης τα παρουσιάζουν τα γιουσουφάκια διαφορετικά. Και επίσης να χαιρόμαστε τους τσιρλίμαγκες οπαδούς που φώναζαν ότι δεν θα ανεχθούν να αλλάξει κάτι από την ΑΕΚ και κοροίδευαν τον Πανιώνιο ως νέο. Και να θυμόμαστε στη ζωή ότι κοροιδεύεις το λούζεσαι, δυστυχώς οι οπαδοί  της ΑΕΚ το έχουν πάθει πολλές φορές και δεν έβαλαν μυαλό. Κορίδευαν τον Μπάγεβιτς τώρα τον λούζονται, κοροίδευαν τον Μελισσανίδη(περί άσπρου αλόγου και άλλες εκφράσεις για έναν περίεργο ποινικό κόσμο με αποκορύφωμα να τον ξεγελάσουν το 2005) , τώρα τον γλύφουν , έρπουν έχουν και τα κερατά τους. Το  ίδιο έκαναν και για τον Μανωλά, τελικά όχι μόνο είναι στη ΑΕΚ , αλλά είδαν και τον Κωστάκη να κάνει ρεκόρ μεταγραφής και αυτό μας πονάει όλούς ειδικά όταν ένα παιδί ήταν γέννημα θρέμμα  της ΑΕΚ. Τέτοια πράγματα λούζονται και  οι Ρούληδες στην Θεσσαλονίκη , μας κορόιδευαν και τώρα παρακαλάνε να παίξουν στη Γ εθνική. Συμπέρασμα η ζωή κάνει παιγνίδι και δίνει τις δικές της απαντήσεις.