Αποτελέσματα Αγώνων


Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΟΠΑΠ

Πανηγυρισμοί λοιπόν από τα παπαγαλάκια για την χορηγία  της Jeep στην ΑΕΚ. Μάλιστα μια ακόμη χορηγία του φίλου και κωλοβράκι του Τίγρη Συγγελίδη -συνεταίρου του Πανόπουλου και πρώην σύζυγος μιας κάποιας Μιλένας Αποστολάκη κάποτε Υπουργός του διεφθαρμένου ΠΑΣΟΚ.
Ο Συγγελίδης είναι επίσης χορηγός με την εταιρεία sixt. Βέβαι δεν μάθαμε ποτέ το ύψος της χορηγίας. 
Αυτό που ρωτάνε πολλοί είναι τι έγινε με την χορηγία του ΟΠΑΠ, για την οποία πριν έξι μήνες και έναν χρόνο περίπου πανηγύριζαν  και διαφήμιζαν  τα παπαγαλάκια της ΑΕΚ που όμοια της δεν είχε δοθεί σε καμιά ομάδα, μηδέ  στον Ολυμπιακό (αποτέλεσμα ρήξης Ολυμπιακού και ΟΠΑΠ). 
Η απάντηση είναι πολύ απλή αν συνέχιζε ο ΟΠΑΠ στην ΑΕΚ θα  υπήρχε οσμή σκανδάλου , αφού ήδη με  1.860.000 (ευρώ) είναι υποτίθεται χορηγός  σε μια εταιρεία του  Γεώργιου Μελισσανίδη, την γνωστή μας Δικέφαλος 1924  και μάλιστα από τον Οκτώβριο του 2013, όπως λέει ή τότε απόφαση του πρόεδρου εκείνης της εποχής Λουρόπουλου που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο.
Διαφορετικά αν δεν είναι έτσι τότε μπορεί και κάτι άλλο να συμβαίνει στις σχέσεις ΟΠΑΠ - Μελισσανίδη;
Πάντως είναι παράξενο ότι δεν υπάρχει το  λογότυπο του ΟΠΑΠ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ , ούτε για την χορηγία που υποτίθεται θα έδινε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.